Elkaar weer ontmoeten

Ondernemerssociëteit Corio League bestaat dit jaar 25 jaar. En dat gaan we vieren. Reserveer zondagmiddag 24 juni 2018 van 13:30 tot ca. 18:00 uur. Auberge De Rousch in Heerlen is 'the place to be'. Deze reunie is enkel toegankelijk voor alle (oud-) Corio League-leden en hun partner. Komt u ook?

Geef email door

Update gewenst. Ga naar www.Corio-League.nl en geef

  1. uw e-mailadres door en
  2. geef ook (!) de e-mailadressen door van andere Corio League-leden, als deze bij u bekend zijn.


Graag vóór 10 mei.

Niet alle actuele gegevens zijn bij de ledenadministratie bekend; vandaar dat uw hulp dringend gewenst is. Enkel naam en e-mailadres doorgeven volstaat.

Laat u verrassen

Zondag 24 juni komt de Corio League weer bij elkaar. 'Ja, er lebt noch!' Verwacht een gezellige middag met een brunch en live muziek en uiteraard met veel verhalen en foto's van weleer. We kijken graag met u terug op een kwart eeuw ondernemerssociëteit Zuid-Limburg. En werpen graag een blik vooruit. Laat u verrassen! En nogmaals geef de e-mailgegevens van bij u bekende (oud-) leden door via www.Corio-League.nl.
Bij voorbaat dank.

Ondernemerssociëteit Corio League zag een kwart eeuw geleden onder leiding van oud-voorzitter Wiel Kousen het levenslicht. Tegenwoordig bestiert Frans Aarts het voorzitterschap. In de afgelopen 25 jaar is er heel wat gebeurd. De ontbijten en vrijdagmiddagen in de Spiegelzaal van het voormalige Hotel Max stonden bij menig ondernemer in de agenda.

Wie herinnert zich de Nieuwe Leden Parade nog, het jaarlijkse La Grande Corio Bouffe, de Nieuwe Haring en de diverse sprekers die we mochten ontvangen in onze Corio Arena? En ga zo maar door. Het netwerk Corio League kijkt graag met u terug. En brengt die contacten van weleer zondagmiddag 24 juni 2018 weer samen.